Gezondheidsvriend-Home
Vitakruid Atrimove
Vitakruid Atrimove, Hoge effectieve dagdosering in granulaatWaarom Vitakruid Atrimove?
Het kraakbeen van een gewricht is een spiegelglad weefsel, dat een soepele beweging mogelijk maakt. Het kraakbeen is erg elastisch, zodat het schokken kan opvangen zoals die bijvoorbeeld optreden bij hardlopen. Bij het ouder worden kan de conditie van het kraakbeen veranderen. Atrimove bevat alle ingrediënten in een hoge effectieve dosering om uw gewrichten soepel te maken en uw botten sterk te houden.

De belangrijkste bouwstoffen voor een goede aanmaak van het kraakbeen zijn glucosamine en chondroïtine. Deze stoffen zijn onmisbaar voor een goede smering van de gewrichten. Essentieel is de hoeveelheid en de verhoudingen tussen deze stoffen. Atrimove voorziet in een hoge dosering van Glucosamine {2000mg} en Chondroïtine {1500mg} in de verhouding 4:3. Dit is de effectieve dagdosering.

Voor de botten zijn de onmisbare mineralen calcium en magnesium rijkelijk aanwezig in de formule Atrimove. Bovendien krijgt u een optimale opname in de botten door de beste organische gebonden vorm.

Mangaan is een essentieel mineraal voor de vorming van glycosaminoglycanen.

MSM, een organisch zwavel, speelt een belangrijke rol bij het gezond functioneren van het lichaam. Het bevordert de elasticiteit van het bindweefsel en kraakbeen, het helpt gifstoffen af te voeren, en het ontspant de spieren. Zwavel behoort tot de mineralen die het lichaam dagelijks in grote heoveelheden nodig heeft. Atrimove voorziet in een dagdosering van 3000 mg MSM.

Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van kraakbeen-collageen en het is een krachtige anti-oxidant waardoor het kraakbeen beter beschermd wordt tegen afbraak.


Bijwerkingen
Voor zover bekend zijn er geen bijwerkingen van Atrimove. Niet gebruiken bij allergie voor schaaldieren.


Zuiverheid
Dit gewrichtsgelatinaat bevat zuivere grondstoffen en heeft geen vulmiddelen of bindmiddelen. Het is vrij van gist, gluten, soja, lactose, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen.


Voordelen van Atrimove
- Goede verhouding ingrediënten
- Enorme goede effectiviteit door de hoge dagdosering
- Makkelijk in te nemen
- Zowel voor gewrichten als botten inzetbaar
- Betaalbare oplossingGebruik
Roer 1 maatlepel Atrimove door glas water of schaaltje yoghurt/kwark. {Beter voor de smaak: roer het eerst door een klein beetje warm water, laat 1 minuutje staan, nogmaals doorroeren}. Het beste kunt u het na een maaltijd innemen.


Belangrijk
Het is van essentieel belang dat u deze dosering enige tijd {ongeveer 4 tot 6 maanden} consequent gebruikt. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt kunt u overgaan op een halve dosering.


Dagdosering (1 maatlepel) bevat
Glucosaminesulfaat 2000mg
Chondroïtinesulfaat 1500mg
MSM 3000mg
Calcium 250mg
Magnesium 450mg
Vitamine C 600mg
Vitamine B6 20mg
Mangaan 10mg


Geen zin om 3x daags al die pillen te slikken?
Eén maatschep per dag is voldoende!

Adviesprijs:
440 gram Vitakruid Atrimove € 49.50


Via Gezondheid aan huis:
uit voorraad leverbaar:
440 gram Vitakruid Atrimove € 39.95
Adviesprijs:
440 gram Vitakruid Atrimove € 49.50


Via Gezondheid aan huis:
uit voorraad leverbaar:
440 gram Vitakruid Atrimove € 39.95
Adviesprijs:
440 gram Vitakruid Atrimove € 49.50

Via Gezondheid aan huis:
uit voorraad leverbaar:
440 gram Vitakruid Atrimove € 39.95