Paardenmelk Kuur Vitaforce (Vitaforce Paardenmelk)

360 gram

Vitaforce-producten bevatten de paardenmelk van Orchid's Paardenmelkerij. Deze boerderij ligt aan de rand van een bos in het mooie brabantse dorpje Zeeland. De paarden worden met grote zorg omringd en zeer diervriendelijk gehouden. Het welzijn van het paard en de kwaliteit van de melk staan centraal. De merries en veulens worden in grote kudden. vrij rondlopend gehuisvest en lopen een groot deel van het jaar in de sappige groene weiden rondom de boerderij. Om er voor te zorgen dat de veulens absoluut niets te kort komen wordt er pas 6 weken na de geboorte begonnen met melken. Overdag worden de moeders 5 keer gemolken. 's nachts blijft de melk voor de veulens. De merries kunnen wel 20 jaar gemolken wroden. daarna mogen ze op het bedrijf van hun oude dag genieten. De veulens blijven op het bedrijf totdat ze op 3-jarige leeftijd verkocht worden als sport- of recreatiepony.


Sinds de oudheid geldt de melk van merries als een weldadig natuurproduct voor de spijsvertering en de huid. Cleopatra baadde in ezellinnenmelk en de krijgers van Genghis Khan verkregen door het drinken van paardenmelk ongeƫvenaarde krachten. Vele volkeren beschouwden het door de eeuwen als een middel voor gezondheid. kracht en een lang leven. Herodot schreef 500 jaar voor Christus over paardenmelk: zij voedt. versterkt en geeft nieuwe energie.


Aanbevolen dagelijkse dosering:
Met behulp van 20 gram Vitaforce kan 1 glas (250 ml) paardenmelk gemaakt worden. Doe hiertoe de inhoud van het zakje in een glas of beker. Voeg hieraan een klein beetje lauw water toe. Goed roeren totdat de poeder is opgelost. Daarna aanvullen met koud water. Desgewenst kan bronwater gebuikt worden. Men kan echter ook op andere manieren de poeder binnen krijgen b.v. door de vla/yoghurt. Ook mag cacao of diksap worden toegevoegd. Maak je eigen smaak!. Alleen niet verhitten boven de 50 graden Celsius i.v.m. afbraak van eiwitten en vitaminen.

Adviesprijs: € 54.50

Prijs: € 52.82

Prijs


€ 53.30

Bestellen


» Paardenmelk Kuur Vitaforce (Vitaforce Paardenmelk)

ProductinformatieGa naar het productoverzicht van Vitaforce Paardenmelk

Merk: Vitaforce Paardenmelk
Product: Paardenmelk Kuur Vitaforce
Opmerking: 360 gram
Keywords: 0

Producten

»

Paardenmelk Capsules 120 capsules

»

Paardenmelk Huidbalsem

»

Paardenmelk Kuur Vitaforce 360 gram

»

Paardenmelk Speciaalcreme