Gerdoff bij Brandend Maagzuur en Gastro-Oesofageale Reflux (Gerdoff)

Toepassing van Gerdoff bij Brandend Maagzuur en Gastro-Oesofageale Reflux

Brandend maagzuur is onaangenaam en pijnlijk. Behandelingen met maagzuurbinders en maagzuurremmers helpen het maagzuur te neutraliseren of te verminderen. Hierdoor wordt de toekomstige schade aan het weefsel beperkt.

Helaas heeft dit geen direct effect op de bescherming en het herstel van de slokdarm, waardoor klachten nog geruime tijd na het starten van de behandeling kunnen aanhouden.
Bovendien blijkt uit verschillende studies dat het gebruik van maagzuurremmers (PPI’s) samenhangt met een verhoogd risico op gezondheidsklachten.

In tegenstelling tot maagzuurremmers en maagzuurbinders voelt de patiënt direct verlichting van de klachten bij gebruik van Gerdoff! Gerdoff is de nieuwe aanpak van gastro-oesofageale reflux (GERD = Gastro Esophageal Reflux Disease), beter bekend als brandend maagzuur, zure oprispingen of zuurbranden.
Gerdoff is een zuig- en smelttablet. Door te zuigen produceert u meer speeksel en vermengen de actieve bestanddelen met het speeksel. Zij hechten aan de wand van de slokdarm en vormen daarmee een effectieve beschermlaag van het aangetaste weefsel van de slokdarm. Hierdoor raakt de wand niet verder beschadigd. De pijn verdwijnt snel en het slijmvlies van de slokdarm kan herstellen.

De actieve bestanddelen zijn: Chondroïtine sulfaat, Hyaluronzuur en Aluminiumhydroxide:
- Chondroïtine sulfaat hecht zich aan het slokdarmslijmvlies en helpt zo de slokdarm beschermen tegen agressief maagzuur.
- Hyaluronzuur beschermt in combinatie met chondroïtine sulfaat het aangetaste weefsel van de slokdarm en bevordert het herstel van het slijmvlies.
- Aluminiumhydroxide werkt als antacidum (zuurbinder). Door neutralisatie van het zuur neemt de agressiviteit van het maagzuur op het beschadigde slokdarmslijmvlies af.

Vermindert snel de symptomen van gastro-oesofageale reflux, waaronder:
✓ Zuurbranden in de borst (retrosternale pyrosis)
✓ Pijn in de borststreek
✓ Zure oprispingen (o.a. door alcohol, koffie, thee, chocolade, citrusvruchten)
✓ Prikkelhoest
✓ Krampen
✓ Niet pijnlijke slikproblemen (dysfagie)
✓ Dysphonie (heesheid, geen stem hebben)

Ingrediënten van Gerdoff bij Brandend Maagzuur en Gastro-Oesofageale Reflux

Chondroïtinesulfaat natriumzout, saccharose, aluminiumhydroxide, calciumcarbonaat, antiklontermiddel: mono-, di- en triglyceriden uit vetzuren, siliciumdioxide, hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht, aroma’s, zoetmiddel: ammonium glycyrrhizinaat.

Gebruik van Gerdoff bij Brandend Maagzuur en Gastro-Oesofageale Reflux

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar nemen 1-2 tabletten inn na de hoofdmaaltijden en voor het slapen gaan of wanneer symptomen optreden.

Gerdoff is een medisch hulpmiddel dat niet wordt opgenomen in het bloed. Er is geen beperking van gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Het is evenwel aangewezen om het product niet te gebruiken zonder voorafgaand medisch advies. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Prijs: € 2.95

Prijs


€ 2.95

Bestellen


» Gerdoff bij Brandend Maagzuur en Gastro-Oesofageale Reflux (Gerdoff)

ProductinformatieGa naar het productoverzicht van Gerdoff

Merk: Gerdoff
Product: Gerdoff bij Brandend Maagzuur en Gastro-Oesofageale Reflux
Opmerking:

Producten

»

Gerdoff bij Brandend Maagzuur en Gastro-Oesofageale Reflux

»

Gerdoff bij Brandend Maagzuur en Gastro-Oesofageale Reflux