Tandpasta (AnOxident Balance)

Toepassing van Tandpasta

De nieuwe, gepatenteerde formule combineert de versterkende werking van melk en plantenextracten met het klinisch bewezen DUOX-systeem om het natuurlijke pH-evenwicht van uw mond snel en effectief te herstellen, antioxidanten te stimuleren en de parodontale impact van overtollig speekselglucose op tanden en tandvlees te verminderen. Voornamelijk geschikt voor mensen met een glucoserijk dieet en mensen met diabetes.

De niet-schuimende AnOxident Balance Tandpasta is zacht voor de mond en levert natuurlijk voorkomende bestandsdelen voor het behouden van het delicate microsysteem dat uw mond nodig heeft voor langdurig(e) comfort, mondhygiƫne en welzijn. Fluoride en Xylitol beschermen tegen gaatjes.

✓ Beschermt het gebit en het tandvlees tegen speeksel-glucose.
✓ Ondersteunt het herstel van een gezonde pH-balans.
✓ Beschikt over een antioxidant werking.
✓ Versterkt de tanden.

Ingrediƫnten van Tandpasta

Sorbitol, silicaat, glycerine, sodium monofluorofosfaat 1,14% w/w (1500 ppm fluoride ion), isoceteth, xylitol, aroma, water, hydroxyethylcellulose, titanium dioxid, cellulose gom, melk-eiwit extract, natrium benzoaat, natrium saccharine, cucumis melo, melk substraat, apo lactoferrine-NFQ.

Gebruik van Tandpasta

Poets uw tanden minstens 2 minuten na elke maaltijd en voordat u 's nachts gaat slapen.
Spoel met AnOxident Balance Mondspoelmiddel en spuug het uit. Spoel niet met water voor een optimaal effect. Gebruik, onder toezicht, het formaat van een erwt voor kinderen die ouder zijn dan 7.

Prijs: € 8.95

Prijs


€ 8.95

Bestellen


» Tandpasta (AnOxident Balance)

ProductinformatieGa naar het productoverzicht van AnOxident Balance

Merk: AnOxident Balance
Product: Tandpasta
Opmerking:

Producten

»

Mondgel

»

Mondspoelmiddel

»

Mondspray

»

Tandpasta