Altrient ALC Acetyl-L-Carnitine (LivOn)

Toepassing van Altrient ALC Acetyl-L-Carnitine

ALC staat voor Acetyl L-Carnitine en is een belangrijk aminozuur dat de processen van gewichtsverlies en energieproductie ondersteunt.
Rood vlees en zuivel zijn de meest rijke natuurlijke bronnen van carnitine. De hoeveelheid carnitine die van nature aanwezig is in alle lichaamscellen, met name in de hartspieren en ander spierweefsel, vermindert naarmate we ouder worden.
Ook deze formule van LivOn is “verpakt” in liposomen (microscopisch kleine ‘vetbolletjes’) die de werkzame stof omhullen en beschermen, waardoor die niet afgebroken wordt in het maag-darm kanaal. Tegelijkertijd fungeren de liposomen als een soort ‘schoenlepel’ die de werkzame stof razendsnel in de cel aflevert.

Samenstelling van Altrient ALC Acetyl-L-Carnitine

Per sachet van 5,7 ml:
Acetyl L-Carnitine 1000 mg
Fosfolipiden 1000 mg (uit soja lecithine)
- waarvan fosfatidylcholine 500 mg

Overige ingrediënten: gedeïoniseerd water, Acetyl L-Carnitine, lecithine fosfolipiden, alcohol (ethanol als natuurlijk conserveringsmiddel), kaliumhydroxidechloride, xanthaangom.

Deze formule is vrij van: suiker, zetmeel, kunstmatige kleurstoffen, vleeswaren, zuivel, tarwe, gluten, gist en genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Gebruik van Altrient ALC Acetyl-L-Carnitine

U neemt 1 à 2 sachets per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
NB: Bewaren in de koelkast.
Raadpleeg uw arts alvorens u L-Acetyl Carnitine suppleert als u lijdt aan één van de volgende aandoeningen: Epilepsie, zware depressie of een bipolaire stoornis of als u gebruik maakt van schildklier-vervangende hormonen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen van LivOn zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Prijs: € 64.50

Prijs


€ 64.50

Bestellen


» Altrient ALC Acetyl-L-Carnitine (LivOn)

ProductinformatieGa naar het productoverzicht van LivOn

Merk: LivOn
Product: Altrient ALC Acetyl-L-Carnitine
Opmerking:

Producten

»

Altrient ALC Acetyl-L-Carnitine

»

Altrient B

»

Altrient C

»

Altrient Liposomale Glutathione 450 mg

»

Altrient R-ALA