Slangengif Creme Syn Ake Venom (Armonia)

Productinformatie van Armonia Slangengif Creme Syn Ake Venom:
Toepassing van Armonia Slangengif Creme Syna Ake Venom:

- Revolutionaire ontdekking die deuren voor een jeugdige huid openen
- Plastische chirurgie maakt zich zorgen…
- Unieke stof werkt op zelfde principe als de zogenaamde schoonheidsinjecties!
- Spaanse Costa’s in de ban van populaire crème! Nu ook in Nederland verkrijgbaar!
- Sterren schitteren met nieuw ontdekte crème op catwalk!

Er is nu een nieuw ingrediënt ontdekt dat echt doorslaggevend werkt in de strijd tegen rimpels. Dit ingrediënt heet SVT (Slangengif tripeptide) met een vergelijkbaar lifting effect op basis van een “botox-like” proteïne die afkomstig is van slangengif van de tempelslang. Deze proteïnen doen de tekenen van veroudering verminderen en de uitdrukkingsrimpels dempen. Het geeft een krachtig lifting effect en het strijkt rimpels glad.

Verouderings- en expressierimpels
Gezichtsuitdrukkingen zijn de belangrijkste oorzaak van diepe rimpels. De rimpels die veroorzaakt zijn door gezichtsuitdrukkingen zijn altijd zichtbaar. Al pratend en gebaar makend gebruiken we ongeveer 60 gezichtsspieren. Het voorhoofd fronzen, wenkbrauwen optrekken, lachen en gekke bekken trekken zijn o.a. typische gezichtsuitdrukkingen die we gebruiken om met elkaar te communiceren. Dit geeft in de loop der tijd uitdrukkingslijnen die uiteindelijk diepe en blijvende rimpels worden. Dagelijks dragen 15.000 gezichtsuitdrukkingen bij aan de rimpelvorming.

Het verdovende spiereffect van slangengif
Crème zonder parabeen conserveringsmiddelen met een lifting effect op basis van SVT (Slangengif tripeptide). SVT is een proteïne met aangetoonde efficiëntie gelijk aan het verdovende spiereffect van slangengif. Een revolutionaire formule met uitstekende antirimpel eigenschappen die een “botox-like” effect geven, de huid verzachten, glad maken en rimpels en uitdrukkingslijnen verminderen. Door het plaatselijk gebruik op de spierfunctie in het gezicht zal er een duidelijk verschil zijn en zal de huid significant strakker gespannen zijn over het gezicht waardoor een “faceliftend-effect” zal ontstaan.

Interesse grote cosmeticahuizen
Inmiddels is de crème zo populair dat ook grote bekende cosmetica-fabrikanten van de bekende mode-ontwerpers zich ook al op deze samenstelling gericht hebben. Echter deze gepatenteerde, zeer bijzondere samenstelling houdt de fabrikant voorlopig nog voor zichzelf, waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft.

Adviesprijs: € 29.95

Prijs: € 28.38

Prijs


€ 28.38

Bestellen


» Slangengif Creme Syn Ake Venom (Armonia)

ProductinformatieGa naar het productoverzicht van Armonia

Merk: Armonia
Product: Slangengif Creme Syn Ake Venom
Opmerking:

Producten

»

Anti-Rimpel Creme

»

Creme Gevoelige Huid 30 ml

»

Hydraterende Creme 30 ml

»

Oogcontour Creme 15 ml

»

Slangengif Creme Syn Ake Venom

»

Voedende Creme