Biologische Kefir Concentraat (Kaucabam)

Productinformatie van Kaucabam Kefir Concentraat:
Toepassing van Kaucabam Kefir Concentraat:

Het belang van een gezonde darmflora wordt nog steeds zeer sterk onderschat. Een evenwichtige darmflora is echter essentieel voor een optimale opname van voedingsstoffen en voor een zuiver lichaam. Dit ligt aan de basis van een goede gezondheid en een optimaal afweersysteem. Kaucabam, een natuurlijk gefermenteerd kefirconcentraat, draagt daar in sterke mate toe bij. Kefir, een klein zwammetje, is reeds honderden jaren gekend voor zijn heilzame werking. Het bevat namelijk een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten die nergens anders terug te vinden zijn. Door de fermentatie gaan deze levende organismen een groot aantal verschillende gunstige stoffen produceren die de groei van ziektemakende bacteriën tegengaan en het natuurlijk evenwicht in de darmen herstellen. Kefir bevat bovendien vitaminen, mineralen, proteïnen en een aantal anti-oxidanten die bijdragen tot een goede werking van het metabolisme. Kefir, volgens velen het meest complete probioticum! Waarom Kaucabam? - bevordert de spijsvertering - vermindert opgeblazen gevoel, darmkrampen en winderigheid - draagt bij tot een evenwichtige darmflora - stimuleert het metabolisme - verhoogt de weerstand - houdt het uiterlijk fris en jeugdig.

Gebruiksaanwijzing van Kaucabam Kefir Concentraat:
Dagelijks 15 ml in een glas water. In acute gevallen, bijvoorbeeld na een antibioticumkuur, mag de dagelijkse dosis tot vier maal verhoogd worden. Daarna langzaam afbouwen naargelang behoefte. Schudden voor gebruik.

Bereiding:
Fermentatie van Kefir door toevoeging van bio-rietsuiker, zuiver gefilterd en gemagnetiseerd water en biologische zongedroogde vijgen en citroenen.

Kaucabam Kefir Concentraat bevat:
Glucoronzuur, rechtsdraaiend melkzuur, verteringsenzymen, sporen van vitamine A,B,S,D,E,K, mineralen en spoorelementen, kefiran, gisten en melkzuurbacteriën (oa Lactobacillus Casei).

Voedingswaarde per 100ml:
Energie: 301,5 KJ / 71 Kcal
Eiwitten: 0,2g
Koolhydraten: 17,1g
Vetten: 0,2g.

Adviesprijs: € 21.95

Prijs: € 19.70

Prijs


€ 19.70

Bestellen


» Biologische Kefir Concentraat (Kaucabam)

ProductinformatieGa naar het productoverzicht van Kaucabam

Merk: Kaucabam
Product: Biologische Kefir Concentraat
Opmerking:

Producten

»

Biologische Kefir Concentraat